Pakketvervoerders

Gratis track & trace

Bent u opzoek naar betrouwbare pakketvervoerders? Dan bent u bij Pakketvervoer aan het juiste adres! Met ruim twintig jaar ervaring zijn wij expert op het gebied van transport.

Volledig gecertificeerde pakketvervoerders
Meer dan 20 jaar ervaring
Binnen 24 uur geleverd

Offerte aanvragen Werkwijze

Pakketvervoer.nl werkt samen met:

Werkwijze van onze Pakketvervoerders

1

We nemen de offerte aanvraag direct in behandeling en kijken naar de beste oplossing


2

We selecteren welke vervoerder de beste prijs voor u heeft. Binnen de regio Noord-Holland zijn dat onze eigen chauffeurs


3

U ontvangt binnen 2 uur een scherp aanbod


4

Bij akkoord op de offerte plannen we de zending voor u in. Wilt u vaker pakketten of pallets versturen? Dan ontvangt u inloggegevens van ons TMS


Let op! Vermeld bij uw aanvraag duidelijk hoeveel pallets of pakketten u wilt vervoeren, wat het gewicht is per zending en wat de postcode van uw klant is.

Pakketvervoerders die weten van aanpakken

Of het nou gaat om Pakketvervoer, Palletvervoer, Lengtetransport of Luchttransport wij nemen u alle zorg uit handen. Wij werken samen met diverse zakelijke partners ook wel pakketvervoerders genoemd. Onze zakelijke partners zijn o.a. DPD, Fedex, DHL & UPS. Ook hebben wij ook onze eigen pakketvervoerders Frank & Michael in dienst.

Pakketvervoerders in regio Noord-Holland

Zit uw bedrijf gevestigd in de regio Noord-Holland? Dan wordt u afgehaald door onze eigen chauffeur. Uw eigen pakketvervoerder weet exact waar uw zending aangemeld of aangeleverd moet worden.

Door deze korte lijnen aan te houden binnen ons team kunnen wij onze klanten net even dat ene stapje meer bieden. Iets wat als zeer prettig wordt ervaren. Zit uw bedrijf buiten onze eigen regio? Ook dat is geen probleem voor ons. Wij hebben diverse zakelijke afspraken waardoor uw zending dagelijks of op afroep kan worden afgehaald.

Maatwerk

Wij kijken altijd welke pakketvervoerder het beste past bij uw zending. Wilt u het liefst met DPD versturen? Onze pakketvervoerders brengen uw zendingen naar het juiste depot van DPD.

Toch liever een zending wereldwijd versturen via het Trakpak systeem van Fedex? Ook dan rijden onze pakketvervoerders graag voor u naar het juiste depot. Wenst u een xl zending te versturen? Bijv. een rol tapijt? Wij komen deze graag bij u ophalen en brengen deze voor u weg naar het desbetreffende depot.

Pakketvervoerders met scherpe tarieven

Het simpele antwoord op de vraag waarom wij zelf pakketvervoerders in dienst hebben is vanwege het feit dat wij een scherp tarief hierdoor kunnen aanbieden. Daarnaast komt het altijd wel een keer voor dat wij gebeld worden door een klant met bijv. de opmerking: Ik geef net een pakket mee met een heel verkeerd label of deze zending had nog niet de deur uit gemogen sorry.

Voor ons is dat geen probleem! Zolang de zending nog niet in het sorteerproces zit kunnen wij deze gemakkelijk er voor u uithalen. U ontvangt van Pakketvervoer het mobiele telefoonnummer van uw vaste pakketvervoerder binnen ons team. Zo kunt u kort schakelen en zorgen wij voor een optimale levering.

Offerte aanvragen

Uw pakket snel vervoeren en tegen een scherp tarief? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of neem contact op.

    Tevreden klanten

    • Klant Bluedesk
    • the crown kids
    • mickeys gifts
    • Bootstroom