Lengtetransport

Lengtetransport tot 400 cm

Wanneer u een pakket wilt versturen, moet u rekening houden met bepaalde afmetingen. Een lang of groot pakket versturen kan vaak niet via een standaard pakketvervoerder. Pakketvervoer.nl is expert op het gebied van lengtetransport.

Offerte aanvragen

Let op! Pakketvervoer.nl levert vanaf 10 pakketten met een maximale afmeting van 400 cm.  

Wij transporteren uw pakket met een maximale lengte van 400 cm naar Nederland of België. We maken daarbij grotendeels gebruik van onze eigen chauffeurs zodat wij er zeker van zijn dat het lange pakket binnen 24 uur schadevrij bij uw klant wordt afgeleverd. De kosten van lengtetransport hangen onder andere af van de afmetingen, het gewicht en de eindbestemming van het pakket. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Groot pakket versturen naar Nederland of België

Het versturen van een gordijnrail, ladder, vlaggenmast, XL-vloerkleed of ander lang pakket vraagt om een aangepaste verzendmethode. Uw standaard transporteur kan dit niet zomaar meenemen in de bus of vrachtwagen. Pakketvervoer.nl maakt het mogelijk om een XL-pakket binnen 24 uur bij uw klant in Nederland of België af te leveren. Doordat we dit deels door onze eigen chauffeurs laten doen, zijn we zeer voordelig.

Laat een offerte op maat maken. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Let wel: een lengtezending mag maximaal 400 cm en 70 kg per collo zijn. Wilt u een zwaar en/of groot pakket versturen? Wij bieden ook palletvervoer aan.

Pakketvervoer.nl: één vervoerder voor al uw pakketten

Wij nemen u graag al het werk uit handen als het gaat om het versturen van pakketten. Bij Pakketvervoer.nl bieden wij verschillende soorten transport zodat u slechts met één partij te maken heeft voor al uw zendingen naar binnen- en buitenland.

Naast het versturen van standaard pakketten, bent u bij ons aan het juiste adres voor geconditioneerd transport, ADR-transport (gevaarlijke stoffen), GDP-transport (farmaceutische producten), palletvervoer, luchttransport en lengtetransport. Voor alle soorten transport kunt u gebruikmaken van ons eigen Transport Managament Systeem. Hiermee kunt u snel en eenvoudig uw opdrachten aanvragen en inzien. Zo houdt u zicht op alle zendingen zonder dat u moet inloggen bij verschillende vervoerders.

Lengtetransport aanvragen via ons eigen Transport Management Systeem

Pakketvervoerders hanteren een bepaalde maximale lengte, deze verschilt per vervoerder. Wanneer u een lang pakket wilt versturen, moet hiervoor een aparte aanvraag worden gedaan. Bij Pakketvervoer.nl kunt u deze aanvraag snel en eenvoudig doen via ons eigen Transport Management Systeem.

U voert de afmetingen van het pakket en het adres van uw klant in en vervolgens komt onze chauffeur het pakket bij u ophalen. Binnen 24 uur na afhaling bieden wij het pakket bij uw klant aan (in Nederland of België). U kunt het vervoeren van uw lengtezending makkelijk volgen via het Transport Management Systeem. En ook een handtekening vraagt u probleemloos op via ons systeem.

Track en trace lengtetransport

Via ons Transport Management Systeem worden er geautomatiseerde mails verstuurd om uw klant op de hoogte te houden van de lengtezending. De dag voorafgaand aan levering ontvangt uw klant eerst een bericht met een tijdsblok en gedurende de dag van levering zullen wij dit tijdsblok steeds meer gaan verfijnen. Door deze werkwijze hoeft uw klant nooit lang verplicht thuis te blijven. Binnenkort creëren wij een optie om de chauffeur realtime te volgen. Door deze mogelijkheid te bieden vergroten we de kans op een succesvolle eerste aflevering van uw pakket.

Lang pakket versturen met spoed

Bij pakketvervoer gaat alles om snelheid. Uw klanten willen het liefst hun pakket de volgende dag in huis hebben. Dat begrijpen wij en daarom doen wij er alles aan om pakketten binnen 24 uur af te leveren. Ook als het gaat om lengtetransport. Wij zorgen ervoor dat uw lengtezending binnen 24 uur wordt afgeleverd bij uw klant in Nederland of België. Heeft uw lengtetransport spoed? Neem contact met ons op.

Zes dagen per week afgeleverd

De lengtezending wordt zes dagen per week uitgevoerd. Ook op zaterdag. De levering vindt plaats tussen 08:00u en 21:00u. Uw klant ontvangt de dag voor levering een e-mail met het tijdsblok waarin het pakket wordt geleverd. Onze chauffeurs bezorgen uw lengtezending tot achter de voordeur, mits er een lift aanwezig is bij etagewoningen. Het is ook mogelijk om een retourzending of recyclebaar materiaal mee te laten nemen door de bezorger. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Vanzelfsprekend kunt u ook een passende offerte aanvragen. Wanneer mogen wij uw klanten met een bezoek verblijden?