Pakketvervoer

24-uurs levering voor bedrijven door heel Europa

Wilt u zakelijk een pakket of meerdere pakketten versturen? Dan neemt Pakketvervoer.nl u alle zorg uit handen. Samen met onze partners doen wij er alles aan om uw goederen zo snel, netjes en goedkoop mogelijk af te leveren bij uw klant(en).

Offerte aanvragen
Let op! Pakketvervoer.nl levert vanaf 10 pakketten (m.u.v. enkele pakketten met een afmeting van > 300cm)

Met ruim twintig jaar ervaring zijn wij expert op het gebied van pakketvervoer in binnen- en buitenland. Ook voor geconditioneerd transport, ADR-transport (gevaarlijke stoffen) en GDP-transport (farmaceutische producten) bent u bij ons aan het juiste adres. We werken samen met verschillende pakketvervoerders waardoor we gebruikmaken van diverse netwerken binnen en buiten Europa. Kortom: u vraagt, wij rijden.

Kosten pakket vervoeren

De kosten van het vervoeren van een pakket of meerdere pakketten hangen onder andere af van het gewicht, de eindbestemming en de afmeting van het pakket. Een standaard pakket mag, afhankelijk van de vervoerder, een bepaalde maximale afmeting hebben. Wilt u een groot pakket versturen? Lees dan alles over onze services lengtetransport en palletvervoer. Voor het versturen van een pakket naar binnen- of buitenland maken wij graag een offerte op maat voor u. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Pakket vervoeren buitenland - binnen Europa

Binnen Europa maken wij voor het vervoeren van uw pakketten graag gebruik van DPD Nederland. Dit is een betrouwbare partner die, net als wij, streeft naar een snelle, nette en betaalbare levering van uw zending. Bovendien werkt DPD met een geavanceerd en gebruiksvriendelijk track-en-trace-systeem zodat uw klant de zending nauwlettend kan volgen.

In de Benelux en een groot deel van Frankrijk en Duitsland wordt de zending in zo’n 98% van de gevallen binnen 24 uur bij uw klant afgeleverd. Eventueel kunt u de opdracht uitbreiden met een gegarandeerde tijdslevering. Uw zending is, bij deze manier van vervoer, gratis verzekerd tot € 520,- per collo (vraag naar onze voorwaarden). Voor de overige bestemmingen binnen Europa kan een 24-uurs-levering niet worden gegarandeerd, maar de transittijden vallen vrijwel altijd binnen de gestelde normen.

Pakket vervoeren buitenland - buiten Europa-

Pakketvervoer.nl kent geen grenzen. Wanneer u een pakket wilt versturen naar het buitenland, staan wij voor u klaar. Wij vervoeren pakketten binnen én buiten Europa. Voor luchttransport maken wij gebruik van meerdere vervoerders, waaronder UPS, Fedex en DHL. Ook wanneer het spoed heeft kunt u op ons rekenen. Ontdek hier onze luchttransport service.

DPD pakket versturen via ons Transport Management Systeem

Voor het versturen van uw pakketten kunt u gebruikmaken van ons eigen Transport Management Systeem. Hiermee kunt u snel en eenvoudig uw opdrachten aanvragen en inzien. Zo houdt u zicht op alle zendingen.

Wanneer u de opdracht heeft ingevoerd, komt de chauffeur het pakket ophalen of u levert zelf de zending af bij een van de vele DPD Parcelshops. Uw klant ontvangt dan automatisch een mail uit uw naam met het trackingnummer. Ook bij een adresfout ontvangen u en uw klant een e-mail zodat het adres snel kan worden gecorrigeerd. Binnen Nederland wordt er gebruikgemaakt van de combinatie postcode-huisnummer om fouten in de adressering te voorkomen.

Tot slot is het mogelijk om uw website te koppelen aan ons Transport Management Systeem zodat u niet handmatig adressen hoeft in te voeren. Ook dit voorkomt vertragingen in het logistieke proces.

Predict levering

Om u en uw klant tegemoet te komen biedt DPD een Predict Service. Hiermee wordt uw klant via e-mail of sms voortdurend op de hoogte gehouden van de zending. De ochtend van de levering ontvangt uw klant een bericht met een tijdvenster van 1 uur, inclusief live tracking van het pakket. Uw klant heeft zelfs vier mogelijkheden om de bezorging aan te passen tot een half uur voor bezorging.

Bezorging pakket op zaterdag

Bestelt uw klant op vrijdag en wilt u het liefst dat het pakket op zaterdag wordt bezorgd? Geen probleem bij Pakketvervoer.nl. Steeds meer consumenten geven voorkeur aan een zaterdaglevering omdat ze dan thuis zijn. Via ons partner DPD is het mogelijk om het pakket op zaterdag af te leveren. Wanneer de klant niet thuis is, wordt het pakket bij de buren bezorgd of afgegeven bij een Pickup Parcelshop in de buurt.

Pakket vervoeren binnen 24 uur

Wilt u een pakket met spoed versturen? Voor bijna alle bestemmingen binnen de EU geldt dat 24-uurs-levering mogelijk is. Hiervoor kiezen wij meestal voor Fedex of DHL Express. U geeft ons opdracht om de zending zo snel mogelijk bij u te komen afhalen en met de eerst mogelijke vlucht vertrekt uw zending naar het land van bestemming. De volgende dag, of zelfs de volgende ochtend als u dat wenst, wordt de zending aangeboden bij uw klant.

Voor alle Fedex en DHL services biedt een CMR/AVC-verzekering altijd dekking, mocht er onverhoopt schade ontstaan aan uw zending.

Goedkoop pakket vervoeren via Trakpak

U kunt ook kiezen voor ons Trakpak-netwerk. Trakpak maakt het mogelijk om goedkoop pakketten te versturen naar bestemmingen overal ter wereld. Ideaal voor e-commerce retailers! Uw klant ontvangt een track-en-trace-nummer zodat het pakket vanaf de eerste dag na verzending wereldwijd kan worden gevolgd. Bij Trakpak gaat het niet om de snelheid van de zending, maar om de lage kostprijs voor u en uw klant.

Pakket vervoeren met spoed

Zit u met uw handen in het haar omdat een pakket zo snel mogelijk moet worden afgeleverd bij uw klant, maar kunt u geen vervoerder vinden? Neem direct contact op met Pakketvervoer.nl. Ook wanneer het gaat om het vervoer van medicijnen, gevaarlijke stoffen of grote pakketten. Onze gecertificeerde medewerkers kijken graag samen met u naar een oplossing. We stoppen pas wanneer uw pakket netjes en op tijd is afgeleverd bij uw klant. Kortom: uw pakket is bij ons in goede handen.

CO2-neutraal pakket versturen

Wij kiezen onze partners zorgvuldig uit als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Grote pakketvervoerders zoals DPD, Fedex, UPS en DHL streven naar duurzaamheid en CO2-neutraal transport. Dat wil zeggen dat de uitstoot zoveel mogelijk wordt geminimaliseerd en gecompenseerd. Steeds vaker wordt er gebruikgemaakt van transportfietsen, hybride en elektrisch vervoer om de pakketten CO2-neutraal te vervoeren.

Offerte aanvragen

Uw pakket snel vervoeren en tegen een scherp tarief? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of neem contact op.