Luchttransport

New York de volgende ochtend voor 9:00 uur geleverd

De wereld van pakketvervoer kent geen grenzen. Of u nu een pakket wilt versturen binnen Nederland of ver daarbuiten, wij staan voor u klaar.

Offerte aanvragen
Wilt u een pallet naar de andere kant van de wereld sturen of een pakketje morgenochtend voor 9:00 uur afleveren bij uw klant in New York? Geen probleem. Via luchttransport is alles mogelijk.

Pakketvervoer.nl maakt voor het vervoeren van zendingen via de lucht gebruik van meerdere betrouwbare vervoerders zoals UPS, FedEx en DHL. Ook voor opdrachten op maat zit u hier goed. Met ruim twintig jaar ervaring zijn wij expert op het gebied van luchttransport. Wij zorgen ervoor dat uw pakket of pallet een eersterangs behandeling krijgt. Altijd.

Transittijden luchttransport

U verwacht misschien dat een pakket naar Melbourne, Dubai of Vancouver lang onderweg is. Gelukkig kan dit tegenwoordig een stuk sneller. Dankzij het uitgebreide wereldwijde netwerk van de luchtvrachtvervoerders waar wij mee samenwerken, worden bijna alle wereldsteden binnen 48 uur bereikt. Voor sommige landen en steden is 24-uurs levering zelfs mogelijk!

Luchttransport kosten

Wanneer u een pakket of pallet snel aan de andere kant van de oceaan of wereld wilt krijgen, is luchtvracht vaak de beste optie. Maar niet altijd de goedkoopste. Doordat wij samenwerken met verschillende vervoerders, gaan wij altijd voor u op zoek naar de beste prijs zodat u nooit teveel betaalt. De kosten van luchtvracht hangen onder andere af van het volume van uw zending, de eindbestemming en de transittijd. Vanzelfsprekend hangt er aan snelheid een prijskaartje.

Wanneer snelheid niet zo belangrijk is, liggen de kosten vaak al een stuk lager. U kunt dan gebruikmaken van Trakpak.

Goedkope luchtvracht via Trakpak

De goedkoopste manier om wereldwijd pakketten te versturen is via Trakpak. Dit is een vrij nieuwe manier van pakketvervoer die zeker voor e-commerce bedrijven interessant is. Bij verzending via Trakpak gaat het niet om de snelheid, maar om de prijs. De pakketten worden via de lucht verstuurd zodra er plek is in het vliegtuig. Er wordt dus geen vaste ruimte gereserveerd waardoor het verzenden van een pakket een stuk goedkoper wordt. Dit is fijn voor u en voor uw klant. Een ander voordeel is dat de zending via track & trace kan worden gevolgd. Uw klant weet dus precies wanneer hij het pakket kan verwachten. De levertijd voor een zending buiten Europa is 2 - 4 weken, binnen Europa is dit 1 - 2 weken. Luchttransport via Trakpak kan worden aangevraagd via ons eigen Transport Management Systeem

Meer over Trakpak

Wereldwijd een pakket versturen via ons Transport Management Systeem

Bij Pakketvervoer.nl maken we gebruik van ons eigen Transport Management Systeem. Hiermee kunt u snel en eenvoudig al uw opdrachten aanvragen en inzien. Of het nu gaat om het versturen van pakketten, pallets , lengtezendingen, met spoed of geconditioneerd. Alles kunt u via dit systeem inboeken. Zo houdt u zicht op alle zendingen zonder dat u moet inloggen bij verschillende vervoerders. Bovendien ontvangen uw klanten geatomiseerde mails om op de hoogte te blijven van de aflevering van de zending.

Let wel: op dit moment is het nog niet mogelijk om luchttransport aan te vragen via ons Transport Management Systeem. Dit kan wél als u het via Trakpak wilt versturen. Lees hieronder hoe u luchttransport kunt aanvragen bij Pakketvervoer.nl.

Luchttransport douaneformaliteiten

Bij luchtvracht komt een hoop papierwerk kijken. En daar zit u niet altijd op te wachten. Pakketvervoer.nl kan u een hoop werk uit handen nemen. Het is belangrijk dat alle douaneformaliteiten goed op orde zijn om vertragingen van uw luchttransport te voorkomen. Hoe completer uw invoice, hoe sneller producten door de douane worden afgehandeld. Vermeld in ieder geval de correcte HS-code (goederencode) op uw invoice. Daarnaast moet er ook een oorsprongsverklaring en een passende omschrijving aanwezig zijn. Vaak zien wij alleen sample op een invoice staan. Helaas geeft dat niet weer waaruit de zending bestaat, hierdoor ontstaat vertraging. Vermeld ook de contactgegevens op uw invoice (bedrijfsnaam, naam contactpersoon, telefoonnummer en e-mailadres). Dit wekt bij de douane het nodige vertrouwen waardoor uw zending makkelijker wordt doorgelaten.

Maatwerk luchttransport

Heeft u specifieke wensen voor uw luchttransport? Wilt u bijvoorbeeld zelf uw zending aanleveren op Schiphol en/of door uw klant laten afhalen in het land van bestemming? Bij Pakketvervoer.nl kunt u ook maatwerk luchttransport aanvragen. Houd er wel rekening mee dat u en uw klant de douaneformaliteiten dan zelf moeten afhandelen. Vermeld uw specifieke wensen in de offerte-aanvraag.

Offerte aanvragen