Over ons

Wij vervoeren al uw pakketten

U wilt dat uw goederen snel, correct en zonder beschadigingen bij uw klanten worden afgeleverd. En dan het liefst door één vervoerder die alle maten en gewichten voor u kan versturen, zonder dat u er veel omkijken naar heeft. Pakketvervoer.nl uit Wormerveer regelt het.

U vraagt wij rijden

Wij zijn een klein familiebedrijf met een groot wereldwijd netwerk aan pakketvervoerders. Voor onze trouwe klantenkring zoals bootstroom vervoeren wij dagelijks pakketten, pallets, lengtezendingen en luchtvracht naar binnen- en buitenland.

Ook voor geconditioneerd transport, ADR-transport (gevaarlijke stoffen) en GDP-transport (farmaceutische producten) zijn wij uw logistiek partner. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij samen met grote distributeurs als DHL, FedEx, UPS en DPD. Het enige wat u hoeft te doen is uw pakket aanmelden via ons eigen Transport Management Systeem, dan doen wij de rest.

Waarom kiezen voor Pakketvervoer.nl


  • Eén vervoerder voor al uw pakketten
  • Colli-zendingen via DPD gratis verzekerd tot € 520,- (vraag naar onze voorwaarden)
  • Gratis track & trace
  • Eigen Transport Management Systeem
  • Wereldwijde verzending van collo tot pallet
  • Geconditioneerd vervoer door heel Europa, eventueel ook zonder overslag.
  • ADR Distributie door heel Europa.

Een familiebedrijf met ruim twintig jaar ervaring

1995

We zijn begonnen als koeriersdienst in de Willemsstraat in Amsterdam.

1998

De werkzaamheden breidden zich uit. Voor UPS verzorgden we het pakketvervoer voor een groot deel van Noord-Holland. In eerste instantie begonnen we met vijf auto’s, maar dit werd snel uitgebreid tot achttien bruine package cars en twee vrachtwagens.

2002

Niet alleen voor UPS, ook voor DPD Amsterdam namen we het pakketvervoer voor Noord-Holland uit handen.

2005

Dankzij de opkomst van webwinkels konden we onze eigen klantenkring steeds verder uitbreiden. De samenwerking met UPS werd opgezegd om ons meer te richten op het logistieke proces van onze eigen klanten, voornamelijk webwinkels die een enorme groei doormaakten.

2016

Ook de samenwerking met DPD werd opgezegd om ons volledig te richten op de distributie voor het midden- en kleinbedrijf en geconditioneerd vervoer door heel Europa.

2019

De volgende generatie is aan zet! Vader Frank Schoute heeft het bedrijf per 1 april 2019 overgedragen aan zoon Michael Schoute.

Heden

Van kleine koeriersdienst in Amsterdam naar wereldwijde pakketvervoerder met meer dan 250 vaste klanten. Dagelijks verzorgen wij, in samenwerking met onze logistiek partners, vele honderden zendingen door Nederland en de rest van de wereld. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het transport van medicatie en radioactieve materialen.

Klanten waarderen onze vanwege de persoonlijke service en korte communicatielijnen. En daar zijn wij trots op! Sinds 1 januari 2021 is ons familiebedrijf verder uitgebreid. Michelle Schoute, de zus van Michael, is verantwoordelijk voor de sales en richt zich op de verdere groei van onze klantenkring.


Kunnen we ook u overtuigen?

Bel of mail ons direct en laat ons aanbod u overtuigen