The Crown Kids
11 januari 2022

Bootstroom

Efficiënt rijden in de regio Noord-Holland

Bootstroom is een fantastisch bedrijf dat actief is in de markt van elektronische diensten, producten, materialen en systemen voor de pleziervaart. Bootstroom was opzoek naar een goede zakelijke partner voor het verzenden van bovengenoemde producten en materialen en kwam daarbij uit bij Pakketvervoer.nl. Voorheen verstuurde Bootstroom via een andere partij maar miste hierbij het persoonlijke contact, het snelle schakelen en het ophalen van de zendingen. Mede door deze punten verzorgt Pakketvervoer.nl inmiddels al meerdere jaren de verzending voor Bootstroom.

Alles op een boot heeft ook met stroom te maken

Bootstroom, de naam zegt het eigenlijk al. Alles op een boot heeft ook met stroom te maken. Iets wat onmisbaar is in deze tijd. Als dit uitvalt moet het snel gemaakt worden en dus moeten producten of materialen zoals bijv. een accu snel ter plaatse kunnen zijn. Voor Bootstroom is een snelle levering erg belangrijk die te volgen is een Track & Trace systeem (oftewel ons TMS). Tevens is het voor Bootstroom belangrijk om afgehaald te worden op locatie en een laat afhaaltijdstip te hebben. Door de sterk groeiende vraag naar de pleziervaart i.v.m. Covid-19 versturen wij inmiddels ook wereldwijd voor Bootstroom.

Sander van Dam

Eigenaar

Voor het verzenden van elektronische producten en materialen was ik opzoek naar een goede zakelijke partner. Pakketvervoer.nl verzorgt de verzending inmiddels al meerdere jaren voor mijn bedrijf. Een fijne communicatie en snelle levering is belangrijk in mijn branche. Dat maakt Pakketvervoer.nl zeker waar!

Levering binnen 2 a 3 werkdagen

Door efficiënt te rijden binnen de regio Noord-Holland kan Pakketvervoer.nl een laat afhaaltijdstip aanbieden aan Bootstroom. Zo zijn de zendingen binnen Nederland en de Benelux er vaak al de volgende dag. Binnen de EU is dit vaak binnen 2 a 3 werkdagen. Een juiste manier van plannen zorgt dus voor een snelle levering.

Contact opnemen

  Voor vragen m.b.t. de status van uw zending dient u contact op te nemen met de afzender.

  Een rechtstreekse navraag opstarten is helaas niet mogelijk.

  Andere tevreden klanten

  • Klant Bluedesk
  • the crown kids
  • mickeys gifts
  • Bootstroom