TrakPak

Het goedkopere alternatief voor uw wereldwijde E-Commerce zending

Trakpak is een vrij nieuwe wijze van verzenden. De doelstelling was om e-commerce retailers ondersteuning te bieden bij het aanbieden van wereldwijde bezorgopties tegen een aantrekkelijk bezorgtarief. Deze verzendwijze moest daarnaast ook nog de mogelijkheid hebben voor track en trace, zodat ook particulieren hun trakpak eenvoudig kunnen volgen. Snelheid van leveren in deze is van ondergeschikt belang.

Offerte aanvragen

TrakPak werkwijze

Diverse vervoerders hebben ondertussen een soortgelijke dienst als TrakPak opgericht

Pakketvervoer.nl heeft gekozen voor het trakpak systeem van Fedex. Door onze jarenlange goede ervaring met Fedex als Expresskoerier, hebben wij voldoende vertrouwen om ook dit product met verve te kunnen aanbieden. De vele zendingen die wij ondertussen via dit trakpak systeem hebben mogen verzenden, stellen ons dan ook zeker niet teleur. Zelfs tijdens de afgelopen kerstperiode, welke ook nog eens tijdens de wereldwijde pandemie hebben plaats gevonden, bleken zendingen keurig binnen de afgesproken levertijden te worden geleverd. De uitzonderingen daarop, konden alle worden teruggevoerd naar douaneformaliteiten en /of lockdown periodes.

Kostprijs zending met TrakPak stuk aantrekkelijker

Vanwege de grote hoeveelheid goederen die dagelijks worden verzonden via trakpak kunnen wij u een gunstig tarief aanbieden. De prijs wordt ook voor trakpak bepaalt aan de hand van omvang en gewicht van de zending. Kortom, de service van een wereldwijde vervoerder, tegen een fractie van de normale verzendkosten.

Offerte aanvragen

Vraag nu een passende offerte aan. Wanneer mogen wij uw klanten met een bezoek verblijden?
Bel 075 210 2010 of mail naar vragen@pakketvervoer.nl voor al uw vragen en / of opmerkingen.