Zakelijk verzenden

Binnen 24 uur uw pakket geleverd door heel Europa

Wilt u zakelijk een pakket of meerdere pakketten versturen? Dan neemt Pakketvervoer.nl u alle zorg uit handen. Samen met onze partners doen wij er alles aan om uw goederen zo snel, netjes en goedkoop mogelijk af te leveren bij uw klant(en).

Verzekerd tot € 520,- per collo
Binnen 24 uur geleverd
Zaterdaglevering

Offerte aanvragen

Pakketvervoer.nl werkt samen met:

Een vaste vervoerder voor al uw zakelijke zendingen

Pakketvervoer.nl bekijkt uw zakelijk zending en selecteert voor u de beste leverancier. Dit kunnen de chauffeurs van Pakketvervoer.nl zijn, maar ook een van onze partners als DPD, Fedex, DHL of UPS. Afhankelijk van verschillende factoren als reisafstand, afhaal locatie, aantal pakketten, aflevertijd wordt de beste levenancier geselecteerd tegen het scherpste tarief. Zo bent u verzekerd van de beste prijs!

Zakelijke zendingen in een oogopslag

Met het eigen transport management systeem van Pakketvervoer.nl heeft u overzicht op al uw zakelijke zendingen. Als alle gegevens van de zending bekend zijn in het TMS gaat de rest eigenlijk vanzelf. U heeft er geen omkijken naar en wordt op de hoogte gebracht als er iets wijzigt.

Binnen 24 uur geleverd

Binnen de Benelux

Wereldwijde verzending

Binnen 72 uur geleverd

Eigen TMS

Grip op al uw zendingen

Scherpe tarieven

Ruim 20 jaar ervaring

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan Pakketvervoer.nl leveren?
Nederland & België

Binnen 24 uur levert Pakketvervoer in Nederland & België. Is uw zending op vrijdag verzonden? Dan wordt deze de eerstvolgende werkdag afgeleverd. Heeft uw afzender gekozen voor een zaterdaglevering, dan is het ook mogelijk dat deze op zaterdag wordt aangeboden. U ontvangt dan apart bericht hierover van onze vervoerder.

Zendingen binnen of buiten Europa

Voor zendingen binnen of buiten Europa zijn andere transittijden van toepassing. Vraag ons naar de mogelijkheden . Heeft u een radioactieve zending of een andere zending waar spoed voor nodig is? Neem dan contact met ons op.
Wat kost het zakelijk verzenden van pakketten?
De kosten van het vervoeren van een pakket of meerdere pakketten hangen onder andere af van het gewicht, de eindbestemming en de afmeting van het pakket. Een standaard pakket mag, afhankelijk van de vervoerder, een bepaalde maximale afmeting hebben.

Wilt u een groot pakket versturen? Lees dan alles over onze services lengtetransport en palletvervoer. Voor het versturen van een pakket naar binnen- of buitenland maken wij graag een offerte op maat voor u. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Wat kost het zakelijk verzenden van pallets?
Vanaf € 62,09 kunt u pallets zakelijk verzenden bij Pakketvervoer.nl. Bekijk hier alle tarieven voor palletvervoer.
Is de zakelijke zending verzekerd?
Ja, tot een bedrag van € 520,- per collo via DPD. Vraag ons naar alle voorwaarden.

Offerte aanvragen

Uw pakket snel vervoeren en tegen een scherp tarief? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of neem contact op.