Webshop pakket verzenden

24-uurs levering voor webshops door heel Europa

Wilt u voor uw webshop meerdere pakketten verzenden? Dan neemt Pakketvervoer.nl u alle zorg uit handen. Samen met onze partners doen wij er alles aan om uw goederen zo snel, netjes en goedkoop mogelijk af te leveren bij uw klant(en).

Offerte aanvragen
Let op! Pakketvervoer.nl levert vanaf 10 pakketten (m.u.v. enkele pakketten met een afmeting van > 300cm)

Met ruim twintig jaar ervaring zijn wij expert op het gebied van pakketvervoer in binnen- en buitenland. Met uw webshop heeft u vaak meerdere pakketten te verzenden. We zorgen ervoor dat alle pakketten op tijd worden afgehaald en afgeleverd. Ongeacht de hoeveelheid. Daarnaast werken we werken samen met verschillende pakketvervoerders waardoor we gebruikmaken van diverse netwerken binnen en buiten Europa. Kortom: u vraagt, wij rijden.

Voordelig webshop pakket verzenden met Trakpack

Wilt u voordelig uw webshop pakketten verzenden? Dan kunt u ook kiezen voor ons Trakpak-netwerk. Trakpak maakt het mogelijk om goedkoop pakketten te versturen naar bestemmingen overal ter wereld. Ideaal voor webshops! Uw klant ontvangt een track-en-trace-nummer zodat het pakket vanaf de eerste dag na verzending wereldwijd kan worden gevolgd. Bij Trakpak gaat het niet om de snelheid van de zending, maar om de lage kostprijs voor u en uw klant.

Webshop pakket verzenden met spoed

Wanneer u spoed heeft met het verzenden van uw pakketten kunt u direct contact opnemen met Pakketvervoer.nl. Tijdens feestdagen als Black Friday, Sinterklaas en Kerst zijn veel vervoerders overbelast. Pakketvervoer.nl is hierop berekend en kan u juist dan helpen met het uitvoeren van een spoedlevering. Onze gecertificeerde medewerkers kijken graag samen met u naar een oplossing. We stoppen pas wanneer uw pakket netjes en op tijd is afgeleverd bij uw klant. Kortom: uw pakket is bij ons in goede handen.

Spoedlevering aanvragen

Verzenden naar het buitenland - binnen Europa

Binnen Europa maken wij voor het vervoeren van uw pakketten graag gebruik van DPD Nederland. Dit is een betrouwbare partner die, net als wij, streeft naar een snelle, nette en betaalbare levering van uw zending. Bovendien werkt DPD met een geavanceerd en gebruiksvriendelijk track-en-trace-systeem zodat uw klant de zending nauwlettend kan volgen.

In de Benelux en een groot deel van Frankrijk en Duitsland wordt de zending in zo’n 98% van de gevallen binnen 24 uur bij uw klant afgeleverd. Eventueel kunt u de opdracht uitbreiden met een gegarandeerde tijdslevering. Uw zending is, bij deze manier van vervoer, gratis verzekerd tot € 520,- per collo (vraag naar onze voorwaarden). Voor de overige bestemmingen binnen Europa kan een 24-uurs-levering niet worden gegarandeerd, maar de transittijden vallen vrijwel altijd binnen de gestelde normen.

Offerte aanvragen

Uw webshop pakket snel verzenden en tegen een scherp tarief? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of neem contact op.