Bluedesk

Bluedesk is een Alkmaars internetbureau actief in de e-commerce, digital marketing en PIM. Naast het zorgen voor digitale groei voor hun klanten hebben zij ook oog voor hun eigen klanten. Mede door verschillende loyaliteitsprogramma’s zorgen zij voor een hoge klanttevredenheid.


Valentijnsdag

Om alle klanten van Bluedesk te bedanken hadden zij het idee om champagne flessen met een kleine attentie te sturen. Dit waren geen gewone champagne flessen maar magnums! Deze zware jongens moesten daarom op een goede manier worden vervoerd naar de klant.

Ze zijn online op zoek gegaan naar een betrouwbare vervoerder en namen direct telefonisch contact met ons op. Na een kort gesprek was al snel duidelijk dat wij een scherp tarief konden bieden.

De verzending

Bluedesk kreeg snel een passende offerte en wilde direct schakelen om de pakketten voor Valentijnsdag afgeleverd te hebben. Toen we de adressenlijst hadden gekregen konden we direct beginnen met ophalen en uitleveren van de pakketten. Binnen 24 uur waren alle klanten voorzien van een magnum!

''Er zijn veel aanbieders op gebied van pakketzendingen. Wij gaan net als voor onze klanten voor de beste resultaten en waarderen het persoonlijke contact. De scherpe prijs was voor ons de kers op de taart. Vanaf nu is Pakketvervoer onze vaste logistieke partner!''

Barry Tempelaar

Directeur Bluedesk


Gevaarlijk terrein

Bij een van de klanten van Bluedesk waren onze bezorgers niet welkom. Zij stuitte op een speciaal terrein waarin dit soort flessen niet konden worden geleverd.

We hebben toen contact gezocht met Bluedesk om een alternatief adres te krijgen. Hierdoor hebben we alsnog de fles dezelfde dag bij de klant kunnen afleveren.

Het persoonlijke contact, het snelle leveren en het scherpe tarief zorgde voor tevreden klant. Vanaf nu is Pakketvervoer.nl de logistieke partner van Bluedesk!

Andere tevreden klanten

  • Klant Bluedesk
  • the crown kids
  • mickeys gifts
  • Bootstroom

Contact opnemen

    Voor vragen m.b.t. de status van uw zending dient u contact op te nemen met de afzender.

    Een rechtstreekse navraag opstarten is helaas niet mogelijk.