Review
Bootstroom
6 september 2021
Mickeys Gifts
Mickeys Gifts
29 april 2022

The Crown Kids

Van kinderkleding tot eigen ontworpen kinderwagens

Eigenaresse Romy de Kroon van The Crown Kids is online begonnen met het verkopen van haar schitterende producten. Na dit daverende succes heeft zij in 2020 een prachtige winkel geopend in hartje Volendam, die sindsdien gerund wordt door moeder en dochter. Voor o.a. mooie baby en kinderkleding, speelgoed, babykamer aankleding en haar eigen ontworpen kinderwagens kun je hier terecht. Zeker een bezoekje waard wanneer je in de buurt bent. Je kijkt je ogen uit! Romy de Kroon blijft zich op jonge leeftijd interesseren en ontwikkelen in de zakelijke markt. Zo heeft zij onlangs The Crown lichtletters ontworpen en worden deze verhuurd voor kleine en grote feesten, verjaardagen & Babyshowers! Dit maakt jouw evenement compleet!

Persoonlijk contact

Dagelijks reed Pakketvervoer.nl voorbij de winkel van The Crown Kids. The Crown Kids verstuurde eerst via PostNL maar na een persoonlijke ontmoeting met Pakketvervoer.nl was The Crown Kids zich al snel overtuigd van de diensten van het team van Pakketvervoer.nl. Het persoonlijke contact, één vaste chauffeur die alle producten afhaalt en het snelle schakelen van Pakketvervoer.nl sluit beter aan bij de wensen van The Crown Kids.

Samenwerking met Partners

Door onze samenwerking met meerdere partners en onze jarenlange ervaring hebben wij The Crown Kids kunnen adviseren om hun zendingen te laten ophalen door Pakketvervoer en te laten versturen door DPD. De zendingen hoeven niet meer zelf weggebracht te worden naar een servicepunt of depot maar dit doen wij voor onze klanten! Dit geldt overigens ook voor kleine ondernemers.

Snelle levering, ook tijdens de feestdagen

Ook liep The Crown Kids er tegenaan dat hun zendingen rondom de feestdagen met vertraging werden afgeleverd. Iets wat zij bij DPD nu overigens niet ervaart. Op werkdagen voor 13:00 uur aangemeld, is dezelfde dag nog afgehaald door Pakketvervoer.nl en de eerstvolgende werkdag bij de klant in huis. Ook ontvangen klanten een tijdsblok van één uur waardoor het slagingspercentage vele malen hoger ligt.

Romy de Kroon

Eigenaresse van The Crown Kids


Fijne samenwerking met Pakketvervoer, altijd vriendelijk. Snelle service en snelle levering!

Efficiënt rijden zorgt voor scherpe tarieven

Door onze strakke planning kunnen wij efficiënt rijden binnen de regio Noord-Holland. Hierdoor kunnen wij een scherp tarief aanbieden aan onze klanten en een laat afhaaltijdstip. Met als resultaat een snelle levering. Zijn jouw klanten blij? Dan zijn wij dat ook!
Geïnteresseerd geraakt? Vraag hieronder een offerte aan op maat. U vraagt, wij rijden..

Contact opnemen

  Voor vragen m.b.t. de status van uw zending dient u contact op te nemen met de afzender.

  Een rechtstreekse navraag opstarten is helaas niet mogelijk.

  Andere tevreden klanten

  • Klant Bluedesk
  • the crown kids
  • mickeys gifts
  • Bootstroom