The Crown Kids
11 januari 2022

Mickeys Gifts

Twee echte Disney fans, zo kunnen wij Ries en Jolanda Lant uit Volendam het beste omschrijven. Wat begonnen is als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een goed lopende webshop op het gebied van Disney artikelen genaamd Mickeys Gifts. Iedere week ontvangen zij zoals ze zelf aangeven: ‘Nieuwe pareltjes”..

Pareltjes verzenden

Deze pareltjes moeten op de juiste manier verzonden worden. De webshop wordt dagelijks naast de huidige werkzaamheden bijgehouden. Iedere dag zag Ries onze Pakketvervoerder Michael bij zijn huidige werkgever langskomen om de pakketten op te halen.

Dit beviel Ries zo goed dat hij de stoute schoenen aantrok en Michael aansprak voor het verzenden van zijn eigen pareltjes. De twee raakte aan de praat en al snel ontstond daar een leuke samenwerking!

Keuze voor Pakketvervoer.nl

Ries liep er tegenaan dat hij naast zijn huidige werkzaamheden nog zendingen voor de webshop moest wegbrengen. Doordat wij ook met kleinere ondernemingen afspraken kunnen maken over afhaaltijden en afhaallocaties hebben wij dit probleem bij Mickeys Gifts weg kunnen nemen. Zo zijn de zendingen al opgehaald als Ries thuiskomt na een dag hard werken!

mickeys gift profiel

Ries Lant

Eigenaar van Mickeys Gifts

Heel behulpzaam, klantvriendelijk, komen de afspraken na. Wij zijn heel tevreden en blij dat we met pakketvervoer.nl zijn gaan samenwerken. Top bedrijf!!!

Efficiënt rijden zorgt voor scherpe tarieven

Door onze strakke planning kunnen wij efficiënt rijden binnen de regio Noord-Holland. Hierdoor kunnen wij een scherp tarief aanbieden aan onze klanten en een laat afhaaltijdstip. Met als resultaat een snelle levering. Zijn jouw klanten blij? Dan zijn wij dat ook!
Geïnteresseerd geraakt? Vraag hieronder een offerte aan op maat. U vraagt, wij rijden..

Contact opnemen

  Voor vragen m.b.t. de status van uw zending dient u contact op te nemen met de afzender.

  Een rechtstreekse navraag opstarten is helaas niet mogelijk.

  Andere tevreden klanten

  • the crown kids
  • mickeys gifts
  • Klant Bluedesk
  • Bootstroom