Palletvervoer Spanje

Goedkoop pallettransport Spanje

Uw goederen snel en voordelig op de juiste plek in heel Spanje? Pallettransport van Pakketvervoer.nl is de ideale oplossing die aan de eisen van internationaal transport voldoet.

Offerte aanvragen

Verzendtarieven Palletvervoer Spanje

De tarieven voor het versturen van een pallet hangen onder andere af van de bestemming, de afmetingen, het gewicht en of een pallet stapelbaar is of niet. Wanneer er geen pallet op uw pallet geplaatst mag worden vanwege de breekbaarheid van uw goederen, zullen de kosten hoger ligger. Datzelfde geldt voor palletzendingen die spoed hebben. Tarieven zijn afhankelijk van postcodegebied en exclusief DOT, btw & eventuele overige toeslagen.

Lage tarieven palletvervoer

Bij Pakketvervoer.nl is goedkoop palletvervoer mogelijk doordat wij samenwerken met meerdere vervoerders, wij zoeken de voordeligste optie voor u. Een pallet verzenden als particulier is ook mogelijk, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Voor alle palletzendingen geldt: pak de pallet zorgvuldig in om schade en extra kosten te voorkomen.

Over het algemeen geldt dat lange pakketten via lengtetransport moeten worden verzonden. Grote, zware en/of breekbare goederen kunt u het beste op een pallet versturen. Ook wanneer u meerdere colli wilt versturen naar één klant, is palletvervoer vaak de beste optie. Met pallettransport bent u verzekerd van een snelle en schadevrije levering van uw goederen binnen Europa.

20 jaar ervaring in palletvervoer

Met ruim twintig jaar ervaring is Pakketvervoer.nl expert op het gebied van palletzendingen. Voor het vervoeren van pallets maken wij gebruik van het netwerk van diverse internationale palletvervoerders. Wij bieden daardoor altijd het meest gunstige tarief voor het verzenden van uw euro-, blok- of maatpallet. Wilt u een pallet verzenden naar Spanje? Vraag dan een offerte aan. Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling.

Snel pallettransport naar Spanje

Wij zijn uitgegroeid tot een specialist in pallettransport richting Spanje. Vanwege onze ervaring en samenwerking met meerdere vervoerders hebben wij een goed en betrouwbaar netwerk opgebouwd in Spanje. Het voordeel hiervan is dat wij uw pakket nog sneller en voordeliger op de juiste bestemming in heel Spanje hebben.

Madrid, Barcelona of Sevilla het maak niet uit. Onze chauffeurs kunnen snel en veilig uw pallet naar Spanje vervoeren. Doet u een offerte aanvraag op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur? Dan ontvangt u binnen 2 uur een scherp tarief!

Pallet vervoeren met spoed naar Spanje

Heeft u een pallet klaarstaan die zo snel mogelijk moet worden afgeleverd in Spanje? Neem dan contact op met Pakketvervoer.nl. Wij werken samen met diverse internationale vervoerders waardoor we snel kunnen handelen. Voor een palletzending met extra spoed maken we gebruik van de express-diensten van Fedex en DHL. Hierbij kunt u zelf aangeven op welk tijdstip de pallet op de plaats van bestemming moet zijn. Uw palletzending krijgt dan de hoogste prioriteit.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Mail naar vragen@pakketvervoer.nl of bel met 075 210 2010.

Palletvervoer met ons eigen Transport Management Systeem

Bij Pakketvervoer.nl maken we gebruik van ons eigen Transport Management Systeem. Hiermee kunt u snel en eenvoudig uw opdrachten aanvragen en inzien. Dit geldt voor alle soorten transport: pakketvervoer , lengtetransport, luchttransport en palletvervoer. Zo houdt u zicht op alle zendingen zonder dat u moet inloggen bij verschillende vervoerders. Daarbij wordt uw klant constant op de hoogte gehouden van de palletzending via geautomatiseerde mails.

Het aanvragen van een palletzending wijst zich vanzelf via ons gebruiksvriendelijke Transport Management Systeem. U voert het gewicht, de afmetingen, de bestemming en het gewenste tijdstip in, dan regelen wij dat de pallet wordt opgehaald en op tijd wordt afgeleverd. Heeft de palletzending spoed? Vermeld dit dan bij uw aanvraag. Na aflevering van de palletzending kunt u de handtekening opvragen in het systeem. Zo makkelijk is het.

Tips voor het verpakken van een pallet

Door uw goederen op een pallet te versturen, verkleint u het risico op schade tijdens het transport. Mits u de pallet goed verpakt. Een paar tips voor het goed verpakken van een pallet:

 • Gebruik een pallet met de juiste afmeting. De pakketten op de pallet mogen niet uitsteken.
 • Vul de lege ruimtes in dozen op met vulmateriaal zodat ze niet kunnen inzakken
 • Maak rechte stapels van de dozen zodat ze stevig en stabiel blijven staan tijdens het transport
 • Bescherm de hoeken en randen met hoek- en randprofielen zodat deze niet kunnen indeuken of beschadigen
 • Zorg dat er geen goederen uitsteken
 • Zet alles stevig vast met banden en/of rekfolie
 • Plak het verzendetiket op een goed zichtbare plek
 • Houd rekening met de maximale hoogte en het maximale gewicht. Hierdoor voorkomt u extra kosten en vertraging van uw palletzending

Offerte aanvragen

Uw pallet snel vervoeren en tegen een scherp tarief? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact op.
Let op! Vermeld duidelijk hoeveel pallets u wilt vervoeren, wat het gewicht is per zending en wat de postcode van uw klant is.

  Tevreden klanten

  • Klant Bluedesk
  • the crown kids
  • mickeys gifts
  • Bootstroom